Rendezõk és Segítõink

Tisztelt Látogató!

Ezen az oldalon mutatkoznak be a rendezõk és mutatjuk be segítõinket.  Amennyiben végignézzük a listát, örömmel tölt el bennünket, hogy ennyi lelkes ember él Monoron. Évrõl-évre bõvül tamogatóink és segítõink köre akik nélkül képtelenek lennénk rendezvényeinket sikeresen és biztonságosan lebonyolítani. Segítõink társadalmi szervezetek, magánemberek dolgoznak rendezvényünk sikeres lebonyolításáért, a versenyzõkért és nem utolsó sorban a Strázsa-hegy népszerûsítéséért, mindeközben egy újabb közösség kovácsolódik.

Üdvözlettel
Kugel György

 

Tisztelt Látogató!

Az idei évben - 2012 - a Nagycsaládosok Monori Egyesülete lett a Strázsahegyi Tekerõ Amatõr Terep Kerékpárverseny felelõs rendezõje.

Az egyesület vezetõje Szõnyi Sándort, az egyesület tagját bízta meg a verseny felelõs rendezõjévé. Szeretnénk sikeres versenyt lebonyolítani, annak érdekében, hogy a résztvevõk és a rendezvényre kilátogatók egyarán jó élményekkel gazdagodva térhessenek haza.

Üdvözlettel
Szõnyi Sándor

 

 

Köszöntöm a Kedves Látogatót!

Valamit kitalálni, újat alkotni egy közösség életében, nehéz dolog. Megvalósítani, végig vinni nagy erõfeszítés. Elfogadtatni, hagyománnyá tenni komoly siker.
A Strázsahegyi Tekerõ szervezõi arra a feladatra vállalkoztak, hogy hagyományt teremtsenek, közösséget építsenek. Várost, a környezetét népszerûsítõ látványos sportversennyel, ami kapcsolódik a hagyományos rendezvényekkel. Fogjunk össze, segítsünk, hogy immáron hetedik alkalommal kitûzött célt elérhessék. Monor további fejlõdésére a földrajzi helyzet biztosíték. Mi adjuk kistérség központját, a 4-s fõút mellett, a Ferihegyi repülõtértõl 20 km távolságra élünk. A Fõváros közelsége lehetõséget ad arra, hogy az élvezzük a közeli világváros minden szolgáltatását, kínálatát, ugyanakkor otthonaikban csendes, nyugodt környezetben pihenhessünk. Jól mûködõ bölcsõde, óvodák, általános és középiskolák, zeneiskolák, nyelviskolák biztosítják a közel négyezer fiatal nevelését, oktatását. Sportlétesítményeink a labdajátékoktól a küzdõsportágakon át az úszásig lehetõséget nyújtnak a testmozgásra, a versenyszerû sportolásra.
A jövõnkhöz azonban nem elég az intézmény hálózat, az utcák, az épületek. Az itt élõk közössége, az emberi kapcsolatok, az összetartozás, az összefogás lehet a legnagyobb fejlesztõ erõnk. Ehhez ki kell használni a lehetõségeinket. A Strázsahegy lankáin a szõlõk, a pincék között jelentõs a szõlõtermesztés, a borászkodás, lehetõséget teremtve a fizetés kiegészítésre, a tartalmas közösségi életre, a hagyományok ápolására. Mindezt a helyi Gazdakör, a Borrend és legújabban a Monori Borút Egyesület segíti, szervezi. A hegy tavaszi nagy ünnepe az Orbán nap. Ilyenkor a benépesednek a pincék, az utak. Gazdák és vendégeik köszöntik a jó idõt, értékelik az elõzõ év termését. Egész nap programok várják az érdeklõdõket. Várjuk a fiatalokat, kevésbé fiatalokat, mindenkit, akit a sport, a mozgás e formáját kedveli.

Versenyezzenek, ismerjék meg Monor hangulatos dombjait, pincéit. Élvezzék a pince hegy vendégszeretetét, az ünnep, a közösség hangulatát.

Kérem, látogasson el honlapunkra is.

Pogácsás Tibor
polgármester

Giant-Gyömrõ Kerékpáros Szakosztály

A Giant-Gyömrõ Keékpáros Szakosztály célja és feladatai közé tartozik a kerékpársport mint tömegsport népszerûsítése, és koordinálása, e célt szolgáló sportesemények, és versenyek szervezése.
Szakosztályunk nagy lelkesedéssel támogat minden olyan törekvést amely az egészséges életmód népszerûsítését szolgálja. Részünkre megtiszteltetés, hogy a Monor Környéki Strázsa Borrend immáron hatodik alkalommal is felkérte szakosztályunkat, hogy a Strázsahegyi Tekerő Amatõr Terep Kerékpárverseny megrendezésében való közremûködésre.


 

Nagycsaládosok Monori Szervezete (nevezések bonyolítása, eredményhirdetés).
Vezetõ: Szõnyiné Gábor Mária

Strázsahegyi Polgárõr Egyesület  (pálya biztosítás).
Vezetõ: Veres András

Polgárõr Egyesület Monorierdõ (pálya biztosítás).
Vezetõ: Pozbai Tibor Barnabásné

Monori Rendõrkapitányság (útvonal biztosítás és felügyelet).
Vezetõ: Kelemen József r. alezredes

Monori Tûzoltóság (molinók kihelyezése).
Vezetõ: Székely Attila alezredes

Gemini TV (filmkészítés a versenyrõl, riportok).
Vezetõ: Sipos Tamás

Kocsis János és Baráti társasága (kiskör versenyének teljes bonyolítása)

Zátrok Károly pincéje (adatfeldolgozási hely biztosítása)

Bódi Attila (szállítás)

842. sz. Benedek Elek Cserkészcsapat sátor építés és bontás
Vezetõ: Nagy László

 (motoros kiséret)

Fekete Benő fotózás
Sztodola Balázs fotózás

Kovács Éva (B&K Kft. adminisztráció )
Varga Gábor ( B&K Kft. grafikai munka)
Török György ( B&K Kft. informatika)
Lakk Attila ( B&K Kft.) Szervezés
Csákó Tamás ( B&K Kft.) Szervezés
Mészáros György ( B&K Kft.) Szervezés
Méhész Imre ( B&K Kft.) Szállítás, építés és bontás
Verebélyi Lajos ( B&K Kft.) Szervezés, építés

Kurunczi Zoltán (Tonerváros) nyomdai munkák biztosítá
Csuzi László ( pálya kitûzés, pályaõrök szállítása )
Ambrózi Pál ( Kavaró értékelés támogatása )

Tóthné Fiel Mariann ( Kerbor Kft. ) szervezés, rendezés

Williams TV.. Vecsés
Vezetõ: Kortye Vilmos
 

Monor Környéki Strázsa Borrend

Monor Környéki Strázsa Borrend nevében szeretettel köszöntök miden kedves érdeklõdõt. A monori Strázsa-hegyen 965 borpice található. E páratlan szépségû pincefalu bemutatása, a tömegsport népszerûsítése érdekében rendezzük meg immáron negyedik alkalommal a Strázsahegyi Tekerõ Amatõr Terep Kerékpárversenyt. Legfõbb célunk ezzel, hogy tovább népszerûsítsük a 187 méter magas Strázsa-hegy szépségét, dimbes-dombos útjait és a rajta termõ díjakkal elismert borokat.
Ezen túl szeretnénk, ha a sport kategóriában mind több hazai és akár külföldi versenyzõ is indulna a felajánlott értékes trófeákért, a versenyzés öröméért.
Pincefalunk népszerûsítése kapcsán mutatjuk be a Vendégváró pincéinket, ahol kulturált környezetben fahordós érlelésû minõségi borok fogyaszthatók. Ne feledkezzünk meg a Bemutatkozó pincészeteinkrõl sem, akik hobbiból, saját és családtagjaik örömére készítenek minõségi borokat.

Legyen a vendégünk Ön is!

Vegyen részt a Strázsahegyi Kavaró Sütõ-Fõzõ Fesztiválon, kóstolja ételeleinket és borainkat! Maradjon nálunk a délután kezdõdõ Orbán-napi rendezvényünkön és élvezze a színvonalas mûsorokat!

Tisztelettel:
Bodor János
Nagymester